راهنمای اخذ ویزای 5 ساله کانادا (مختصر و مفید)

ویزای مالتیپل کانادا ، ویزای ۵ ساله‌ ای است که دولت کانادا از سال ۲۰۱۵، برای بیشتر درخواست‌ کنندگان ویزای توریستی کانادا صادر می‌ کند.

افسری که پرونده شما را بررسی می‌ کند، باید متوجه شود برای چه دلیلی قصد مسافرت به خاک کانادا را دارید.

از انگیزه‌ موجه برای سفر به کانادا، می‌ تواند دیدار اقوام، دوستان، آشنایان، شرکت در سمینارعلمی یا جلسه کاری باشد.

انگیزه شما برای سفر به کانادا هر چه باشد، باید افسر ویزا را متقاعد کند دلایل سفر شما مشخص است.

البته نکته مهم‌ تر، شما دلایل کافی برای بازگشت به کشورتان را دارید و بهیچ عنوان قصد اقامت و ماندن در خاک کانادا را نخواهید داشت.

برای سفر به کانادا، فرقی نمی کند برای دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش های علمی و تجاری، بازدید از جاذبه های گردشگری و یا همراهی با تور کانادا،

تحصیل و یا تحقیق، می روید؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که مدارک موردنیاز برای ویزا کانادا را آماده و ترجمه کنید.

مدارک شما به دقت بررسی و کنترل میشوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود.

پس از اینکه مدارک کامل شد، یک الی دو هفته زمان می برد تا همکاران بخش اجرایی ما درخواست ویزای مولتی کانادا شما را به سفارت ارائه دهند.

تکمیل فرم ها و پرداخت وجوه مرتبط هم در همین مرحله انجام می گیرد.

پروسه ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن “پیکاپ” معمولا حدود یک الی دو هفته زمان می برد.

پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا آسوده شد، میتوانید بلیط خریداری کنید.

از نظر زمانی محدودیتی برای سفر نخواهید داشت و در هر سفر میتوانید تا شش ماه اقامت کنید.

اخذ ویزای 5 ساله کانادا با روشاگشت

با توجه به شرایط مساعد حال حاضر سفارت کانادا در رابطه با پرونده های متقاضیان ایرانی،

توصیه میکنیم در صورتی که قصد سفر به این کشور را دارید در اسرع وقت با ما تماس بگیرید.

روشاگشت در زمینه ویزا های مختلفی مثل ویزای شینگن نیز فعالیت دارد.