روشاگشتروشاگشت
فراموشی رمز عبور ؟

شرایط اخذ ویزای روسیه

شرایط اخذ ویزای روسیه

شرایط اخذ ویزای روسیه

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی روسیه

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید باید به بخش روادید کنسولگری روسیه تحویل دهید، اینها هستند:
توجه: کلیه‌ی مدارک باید همراه با ترجمه‌ی رسمی انگلیسی و دو سری کپی از هر کدام باشد.
1. شناسنامه ایرانی
2. گذرنامه؛
اعتبار گذرنامه باید حداقل 6 ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
کپی را از صفحات 1 تا 5 و همین ‌طور صفحاتی که در آنها مهر روادید خورده، تهیه کنید.
3. 1 قطعه عکس؛ زمینه روشن در ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: برای هر کدام از همراهان در گذرنامه نیز باید یک قطعه عکس، ضمیمه‌ی مدارک باشد.
4. بلیط رفت و برگشت قطعی شده‌ی پرواز.
روادید کشور روسیه به دو صورت عادی و فوری صادر می‌گردد؛ صدور آن یک هفته طول می‌کشد؛ اما صدور ویزای فوری، بیش از سه روز طول نمی‌کشد.
English