روشاگشتروشاگشت
فراموشی رمز عبور ؟

شرایط اخذ ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن

برای دریافت ویزای شینگن شما نیازمند مراحل زیر هستید:

1-انواع ویزا
ویزای تجاری
جهت ویزای تجاری  دعوت نامه تجاری برای سمینار یا دانشگاه یا موسسه یا نمایشگاه میبایستی از طرف یک شرکت یا نمایشگاه ارسال گردد.
 ویزای توریستی
در صورتی که دعوتنامه ندارید میتوانید درخواست سفر توریستی کنید.
البته برای قبول چنین درخواستی معمولا لازم است قبلا سفرهای خارجی متعددی کرده باشید.
تا نشان داده شود که شما در زمینه سفرهای توریستی فعال هستید.
2- پرکردن فرمهای مربوطه
یکی از مهمترین فرم ها، فرم استاندارد ویزای شنگن است.
که در تاپیک راهنمایی درباره فرم ویزای شنگن درباره آن مفصلا بحث شده است.
سپس بسته به نوع ویزای درخواستی نیازمند هستید فرمهای دیگری را نیز پرکنید.
این فرمها هر کدام به سفارت مربوطه بستگی دارد و در سایت آن سفارت موجود است.
3- گرفتن وقت مصاحبه از سفارت مربوطه
معمولا میتوانید از طریق تلفن یا ایمیل از سفارت مورد نظر خود وقت ملاقات درخواست کنید.
این وقت ملاقات حداکثر باید 3 ماه قبل از تاریخ سفر شما باشد و نه بیشتر.
4- حضور در سفارت و ارائه مدارک و فرمهای لازمهر سفارت برای صدور ویزا نیاز به مدارکی دارد.
این مدارک به نوع ویزای درخواستی شما نیز بستگی دارد.
عموما نیاز به عکس، کپی پاسپورت، شناسنامه، سند ملکی و … دارید.
5- انتظار برای دریافت ویزا
از روز مصاحبه تا گرفتن پاسخ از سفارت بین 2 تا 4 هفته زمان لازم است.
مشاوره رایگان
44480455   09213720775
همچنین شما میتوانید با عضویت در کانال تلگرام روشا گشت amazing_pic@ از آخرین خدمات تورها و بسته های سفر مطلع شوید!
روشاگشت
English