نیک اندیشان روشا گشتنیک اندیشان روشا گشت
فراموشی رمز عبور ؟

شرایط اخذ ویزای هند

شرایط اخذ ویزای هند

ویزای توریستی یا روادید گردشگری هندوستان برای افرادی صادر می‌شود.
که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند.
ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد.
نکاتی در مورد ویزا های کشور هندوستان :
ویزای توریستی کشور هندوستان از تاریه صدور دارای اعتبار 3 ماهه است .
و شما پس ار ورود به کشور هندوستان 30 روز اجازه اقامت در این کشور را دارید و ویزای توریستی در هند قابل تمدید نمی باشد.
دریافت ویزا توریستی هند حداقل 20 روز کاری به طول می انجامد و در موارد خاص این زمان طولانی تر نیز می شود .
توجه فرمائید در هنگام مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت تمام اطلاعات فرم های ارائه شده توسط سفارت را به طور کامل و دقیق بنویسید .
و هنگام مصاحبه فقط رزرو هتل و بلیط هواپیما ( اگر نتوانستید هتل را رزرو کنید از هتل هایی اتاق بگیرید که امکان کنسل کردن آنها وجود داشته باشد ) را با خود به سفارت ببرید .
روشا گشت
شرایط اخذ ویزای هند
English