مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا طبق قوانین سفارت کانادا

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا 

–   گذرنامه

–   اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)

–   تکمیل فرم مشخصات فردی

–  عکس زمینه سفید کاملا از روبه رو و عینک

*عکس ها نباید اسکن و روتوش شده باشند

*عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند تحویل گرفته نخواهند شد و ویزای کانادا ی شما عقب می افتد.

–   شناسنامه

–  مدرک شغلی

مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)

مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام و اطلاعات تماس فرد امضا کننده نامه، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه سوابق بیمه، و ترجمه حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی

کارفرمایان: ترجمه «آگهی تأسیس»، «آگهی تغییرات»، و «آگهی تصمیمات» شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و حقوق 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین برگه های مالیاتی پرداخت شده، نامه  تمکن بانکی شرکت به لاتین

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی

پرداختشده، ترجمه لیست پرداخت حق بیمه

پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظامپزشکی، ترجمه پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری و یا ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت حق بیمه

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)

دانشجویان و دانش آموزان: ترجمه یا اصل نامه لاتین گواهی اشتغال به تحصیل

 

مطالب زیر را از دست ندهید:

توصیه های ضروری ویزای مولتی کانادا

راهنمای اخذ ویزای 5 ساله کانادا

 

اخذ ویزای کانادا با روشاگشت

روشاگشت از ارئه دهندگان خدمات انواع ویزا به شما عزیزان میباشد.

اگر قصد اخذ ویزای مولتی کانادا را دارید بهتر است برای مشورت و اطلاعات بیشتر از طریق راه های ارتباطی آخر سایت با ما تماس بگیرید.