نکات اخذ ویزای شینگن اسپانیا چیست؟

مراحل دریافت ویزای شینگن اسپانیا

دریافت فرم تقاضای ویزا اولین کار برای گرفتن ویزای شینگن اسپانیا میباشد که با مراجعه به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا، واقع در شهر تهران صورت میپذیرد.

این فرم در دو نسخه تکمیل‌ شده و فرد متقاضی ملزم به تحویل آنها به همراه دیگر مدارک خواسته‌ شده میباشد. فرد متقاضی برای ارائه مدارک و انجام مصاحبه حضوری باید در روز و تاریخ مشخصی که برای آن در نظر گرفته‌ شده در محل حاضر شود.

برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا مدارک زیر احتیاج است پس بهتر است به صورت کامل مدارک زیر را تهیه کنید و ارائه نمایید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا چیست؟

-اصل شناسنامه

-پاسپورت (گذرنامه): گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی اعتبار داشته باشد.

-سه قطعه عکس رنگی با زمینه سفید

-محل زندگی و محل کار

-اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ ای و تمکن مالی

-نسخه ترجمه‌ شده از آخرین حکم کارگزینی کارمندان دولتی

-گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی‌

-نسخه ترجمه‌ شده از مدارک رسمی شرکت همراه با رزومه شرکت به زبان انگلیسی، و برای مالکین شرکت‌ های خصوصی دو سری کپی از مدارک فارسی

مطالب مرتبط : مزایای اخذ ویزای شینگن اسپانیا ، اخذ ویزای شینگن اسپانیا

نکات اخذ ویزای شینگن اسپانیا

*به همراه داشتن یک سری کپی از تمامی مدارک در زمان مصاحبه الزامی می‌باشد؛

*تمامی مدارک فارسی می‌بایست همراه با نسخه ترجمه‌شده رسمی باشند.
*مدارک ارائه داده‌شده در مواردی که پذیرش صورت نگیرد، پس داده نخواهدشد.
*به خاطر داشته باشید که به‌دلیل بالا بودن تعداد تقاضا در فصل تابستان و پیش از تعطیلات نوروز، امکان این وجود دارد که تعیین وقت مصاحبه تا چند هفته به‌طول انجامد و هم‌چنین بررسی مدارک ارائه‌شده و صدور ویزا زمان بیشتری بگیرد. به همین دلیل برای تعیین تاریخ سفر به این موارد توجه داشته باشید پس بهتر است دست بجنبانید و برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا هرچه سریعتر با روشاگشت اقدام کنید.