اخذ و مدارک ویزای توریستی کانادا

 

بدانید که کشور کانادا به نسبت کشور های اروپایی، سخت‌ گیری کم تری در خصوص صدور ویزاهای توریستی دارد؛اما لازم به تأکید دوباره است که این موضوع دلیل مناسبی برای اهمال -حتی کوچک- در مسیر اخذ ویزای کانادا و یا وقت سفارت کانادا نیست.پس بهتر است که گردشگران با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دریافت ویزای کانادا، مسیر هموار تری را طی کنند.به این نکته توجه کنید که دولت کانادا، مثل همه کشور های اروپایی، اهمیت زیادی برای گردش مالی مناسب و برخورداری از بیزینس شخصی قائل است و علاقه به پذیرش گردشگرانی‌ است که قصد دارند بدون حضور همسر و یا فرزند به این کشور سفر کنند.

شرایط سیاسی و اقتصادی کشور گردشگر هم از دیگر عواملی‌ است که در دریافت ویزای کانادا بشدت تأثیر گذارند؛ اما برخلاف سال‌ های گذشته که شرایط نامناسب ایران،سفر به کانادا را برای ایرانیان بنوعی ناممکن کرده بود، چند سالی‌ست که دولت کانادا دوباره شرایط را برای حضور ایرانیان مهیا دیده تا گردشگران ایرانی بتوانند از این کشور پهناور دیدن کنند.اکثر مردم دنیا برای مسافرت به کانادا نیاز به ویزا دارند.
ویزای مسافرتی از نوع ویزاهای موقت کانادا است که Temporary Visit Visa میگویند.

بطور کلی برای آنکه موفق به دریافت این ویزا شوید باید شرایط زیر را داشته باشید.

اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
رجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”
تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
ترجمه سند ملکی در صورت وجود
ترجمه مدارک شغلی
گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد
نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده
مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده
رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت به کانادا
رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آن ها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر میکند.

تماس با روشاگشت جهت اخذ ویزای توریستی کانادا

روشاگشت به شما در جهت اخد انواع ویزاهای اروپایی از جمله ویزای مولتی کانادا کمک میکند.

کافیست برای خرید و اخذ ویزای توریستی کانادا و اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.