نیک اندیشان روشا گشت| مجری مستقیم تور اروپانیک اندیشان روشا گشت| مجری مستقیم تور  اروپا
فراموشی رمز عبور ؟

ویزای شینگن و هتل اسپانیا

خدمات

  • خدمات ویزا شنگن اسپانیا
  • پر کردن فرم سفارت اسپانیا
  • وقت سفارت و مشاوره رایگان
  • رزرو بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل برای سفارت
  • 3 شب اقامت در هتل 3 ستاره با صبحانه
  • بیمه مسافرتی تا سقف 50000 یورو
  • پرواز رفت و برگشت به انتخاب مسافر

** نرخ بلیط جداگانه و به روز محاسبه و به پکیج فوق اضافه می گردد.

** هتل فقط شامل اقامت ( تخت و صبحانه ) میباشد.

نرخ خدمات

  • هر نفر اتاق 2 تخته : 330 یورو

  • هر نفر اتاق یک تخته : 499 یورو

  •  هر نفر کودک با تخت : 188 یورو

  • هر نفر کودک بدون تخت : 100 یورو

ویزای شینگن چیست؟

به موجب معاهده شینگن، مردم و اتباع کشورهای عضو معاهده برای رفت و آمد به دیگر کشورهای عضو معاهده نیاز به اخذ ویزا ندارند و می­توانند فارغ از مشکلات ناشی از ایستگاه­های بازرسی و… در این کشورها سفر کنند. 

لیکن در مورد افرادی که ساکن این منطقه نیستند نیز استثناهایی وجود دارد؛ به عنوان مثال مردم و اتباع بیشتر کشورهای قاره آمریکا، استرالیا، مالزی، ژاپن و کره جنوبی نیز برای سفر به این منطقه به مدت حداکثر ۹۰ روز نیاز به ویزا ندارند.

بنابراین ویزای شینگن برای افرادی است که ساکن منطقه شینگن و استثناهای مذکور نیستند و قصد ورود به این منطقه را دارند. ویزای شینگن به شما اجازه می­دهد که در سراسر منطقه شینگن سفر کنید.

حتی اخذ ویزای شینگن باعث می­شود که دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند سوئیس نیز راحتتر به شما ویزا دهند. اخذ ویزای شینگن کار چندان سختی نیست.

برای دریافت ویزای شینگن شما نیازمند مراحل زیر هستید:

1- انواع ویزا

 ویزای تجاری

جهت ویزای تجاری  دعوت نامه تجاری برای سمینار یا دانشگاه یا موسسه یا نمایشگاه میبایستی از طرف یک شرکت یا نمایشگاه ارسال گردد.

 ویزای توریستی

در صورتی که دعوتنامه ندارید میتوانید درخواست سفر توریستی کنید. البته برای قبول چنین درخواستی معمولا لازم است قبلا سفرهای خارجی متعددی کرده باشید تا نشان داده شود که شما در زمینه سفرهای توریستی فعال هستید.

2- پرکردن فرمهای مربوطه

یکی از مهمترین فرم ها، فرم استاندارد ویزای شنگن است که در تاپیک راهنمایی درباره فرم ویزای شنگن درباره آن مفصل بحث شده است.
سپس بسته به نوع ویزای درخواستی نیازمند هستید فرمهای دیگری را نیز پرکنید. این فرمها هر کدام به سفارت مربوطه بستگی دارد و در سایت آن سفارت موجود است.

3- گرفتن وقت مصاحبه از سفارت مربوطه

معمولا میتوانید از طریق تلفن یا ایمیل از سفارت یا سایت سفارت مورد نظر خود وقت ملاقات درخواست کنید. این وقت ملاقات حداکثر باید 3 ماه قبل از تاریخ سفر شما باشد و نه بیشتر.

4- حضور در سفارت و ارائه مدارک و فرمهای لازم هر سفارت برای صدور ویزا نیاز به مدارکی دارد.

این مدارک به نوع ویزای درخواستی شما نیز بستگی دارد. عموما نیاز به عکس، کپی پاسپورت، شناسنامه، سند ملکی و … دارید.

5- انتظار برای دریافت ویزا

از روز مصاحبه تا گرفتن پاسخ از سفارت بین 3 تا 4 هفته زمان لازم است.

 مقاصد گردشگری اسپانیا

مادرید – بارسلونا -آندلس – والنسیا  – جزایر بالریک – جزایر قناری و لاس پالماس

ویزای شینگن بدون دعوتنامه

مشاوره رایگان

44480455   09213720775

همچنین شما میتوانید با عضویت در کانال تلگرام روشا گشت amazing_pic@ از آخرین خدمات تورها و بسته های سفر مطلع شوید!

 

English