گرفتن ویزای مولتی کانادا

مهم ترین مزیت گرفتن ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است.

اما میتوان موارد دیگری را نیز به مزایای گرفتن ویزای مولتی کانادا افزود:

*دفعات متعدد ورود به کانادا بدون محدودیت
*ورود به کانادا از طریق کلیه مرز ها و در زمانهای مختلف
*امکان اقامت ۶ ماهه برای هر بار ورود به خاک کانادا
*پس از گذشت ۶ ماه اقامت، تنها کافی است فرد یک خروج چند ساعته از خاک کانادا داشته باشد و در بازگشت مجدد به این کشور، اقامت وی بمدت ۶ ماه دیگر را بلامانع خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای ویزای مولتی کانادا یا ۵ ساله
از آنجایی که مراحل تکمیل پرونده، پیکاپ مدارک و صدور ویزا توسط سفارت کانادا بازه‌ ای بین ۲ هفته تا ۳ ماه را دربر میگیرد، ارائه پاسپورتی که دست کم ۱ سال از اعتبار آن باقی‌مانده باشد، ضروری است.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای مولتی‌ کانادا موارد زیر را شامل میشوند:

*یک قطعه عکس ۵/۳ در ۵/۴ رنگی جدید با زمینه سفید بهمراه فایل عکس
*اصل گذرنامه فعلی و اصل کلیه گذرنامه های قبلی (اسکن تمامی ویزا های دریافتی طی ۱۰سال گذشته) در صورت وجود
*ترجمه شناسنامه
*ترجمه سند ازدواج
*ترجمه اسناد ملکی هم چون خانه، مغازه و زمین
*گواهی تمکن مالی ترجمه شده از بانک بهمراه پرینت گردش حساب در ۴ ماه گذشته مهمور به مهر بانک بنام متقاضی ( حداقل ۱۰۰میلیون)
*ترجمه گواهی اشتغال به کار برای متقاضی به همراه ترجمه روزنامه رسمی شرکت ویا پروانه کسب
*ترجمه گواهی اشتغال به کار همسر
*ترجمه بیمه متقاضی و همسر در صورت وجود
*دعوت نامه رسمی و معتبر
*تکمیل فرم درخواست ویزا

برای اخذ ویزای کانادا و ویزای مولتی کانادا میتوانید با بهترین تور اروپا ، روشا گشت در ارتباط باشید.