جمهوری پرتغال، کشوری اروپایی در همسایگی اسپانیا است که در ناحیه جنوب غربی قاره سبز قرار دارد و عمده شهرت آن در میان ایرانیان بدلیل سابقه این کشور در دریانوردی و کشف سرزمین‌ های جدید است. از آن جایی‌ که پرتغال در کنار آب و هوایی مدیترانه‌ ای دارای جاذبه‌ ها و جشنواره‌ های متنوع است، سالانه گردشگران بسیاری عموما از طریق تور های پرتغال به این کشور سفر میکنند.

بدلیل آنکه پرتغال از جمله کشورهای پیمان شینگن است، ورود به آن مستلزم دریافت ویزا پیش از سفر است.

انواع ویزای شینگن پرتغال

ویزای توریستی
ویزای تجاری
ویزای پزشکی
ویزای شرکت در رویداد های فرهنگی، ورزشی و…
ویزای مقام‌ های رسمی
ویزای تحصیلی/تحقیقاتی
ویزای ترانسفر فرودگاهی
ویزای کودکان زیر سن قانونی

مدارک مشترک برای اخذ ویزای شینگن پرتغال

*شناسنامه و کارت ملی.

*یک قطعه عکس جدید رنگی

*گذرنامه معتبر بهمراه کپی امضا شده توسط صاحب گذرنامه

*کپی کلیه روادید های دریافت شده قبلی، از سایر کشور ها در طول سه سال گذشته

*همراه داشتن پاسپورت‌ های قبلی که تاریخ اعتبار آن ها تمام شده یا بهر دلیل تعویض شده است.

*معرفی‌نامه از محل کار ( ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

مزایای اخذ ویزای شینگن پرتغال

همانطور که گفتیم ویزای شینگن پرتغال، راهی برای ورود به پرتغال است اما با دریافت ویزای شینگن پرتغال میتوانید:

به سایر کشور های عضو پیمان شینگن که در مقاله اطلاعاتی در زمینه ویزای شنیگن اشاره شده است میتوانید مطالعه کنید.
به چهار کشور اروپایی کوچک از جمله سان مارینو، آندورا، موناکو و واتیکان نیز سفر کنید.
به چند کشور واقع در قاره آمریکا  میتوانید سفر کنید.
به کشور های رومانی، صربستان، کرواسی، بلغارستان، مقدونیه، آلبانی، مونته نگرو، کوزوو، بوسنی و هرزه گوین و قبرس سفر کنید البته مشروط بر اینکه ویزای شینگن پرتغال شما مولتیپل باشد و با استفاده از آن یک بار وارد پرتغال شده باشید.

برای اخذ ویزای شینگن کشورهای دیگر مانند اسپانیا ، ایتالیا ، هلند میتوانید با روشاگشت در ارتباط باشید.