همه چیز درباره ویزای شینگن هلند (توریستی و غیر توریستی)

 

این جا همه چیز درباره مدارک مورد نیاز ویزای شینگن هلند برای شما بصورت مختصر بیان می گردد.

شاید تصور کنید که اخذ ویزای شینگن کار هفت خوان رستمه و شانس زیادی برای اخذ آن ندارید اما واقعا اینطور نیست و نباید از آن ترسید! اگر همه مدارک شما کامل و مشکلی وجود نداشته باشد می‌ توانید براحتی برچسب ویزای هلند را در پاسپورت خود ببینید در غیراینصورت درخواست شما رد می گردد؛ سفارت بی‌ دلیل درخواست شما را رد نخواهد کرد.

ویزای شینگن هلند بصورت تضمینی و فوری همانطور که میدانید کشور هلند عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن میباشد و حضور شخص متقاضی ویزا در زمان اعلام شده از طرف سفارت جهت دریافت ویزا هلند الزامی میباشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن هلند

– شناسنامه ایرانی
– گذرنامه
– اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ اعتبار ویزای درخواستی باشد.
– کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌ طور صفحاتی که در آن‌ ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
– سه قطعه عکس رنگی با زمینه سفید

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی

– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال بکار
– برای صاحبان شرکت‌ های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت بهمراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگان

– مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده بسفارت ارائه شود.
– ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
– بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت بمقصد هلند

 

 

اگر این مراحل برای شما طولانی به نظر می آید نگران نباشید.

از طریق راه های ارتباطی آخر صفحه با روشاگشت تماس گرفته و ریش و قیچی را به ما بسپارید.