نیک اندیشان روشا گشت| مجری مستقیم تور اروپانیک اندیشان روشا گشت| مجری مستقیم تور  اروپا
فراموشی رمز عبور ؟

نمایشگاه تجهیزات پزشکی Medica- آلمان

چاپ اطلاعات تور


مدت تور : 6 شب و 7 روز

نرخ تور:

– هر نفر اتاق دو تخته 1800 یورو

– هر نفر اتاق یک تخته 2000 یورو

ویزا تجاری آلمان

برای انجام فعالیت های تجاری در کشور آلمان باید مراحل اخذ ویزای تجاری آلمان را بگذرانید. این ویزا برای اهدافی که مرتبط به تجارت و کسب و کار باشند مورد استفاده قرار می گیرد.

افرادی که با هدف انجام ملاقات کاری و شرکت در نمایشگاههای آلمان یا عقد قرارداد تجاری به آلمان سفر می کنند باید مراحل اخذ ویرای تجاری آلمان را طی کنند.

نمایشگاه سالانه MEDICA ، این نمایشگاه یکی از بزرگترین رویداد های جهانی در بخش پزشکی در زمینه دارو، درمان و تجهیزات تجهیزات پزشکی الکترونیکی/تجهیزات آزمایشگاهی/ تجهیزات تشخیص و درمان پزشکی اکلترومغناطیس/ فناوری های پزشکی/ فناوری اطلاعات و ارتباطات/ فیزیوتراپی/ فناوری ارتوپدی/ کالاهای مصرفی/ تجهیزات آزمایشگاهی و تجهیزات تشخیص می باشد که از تاریخ 27 الی 30 آبان 98 در شهر دوسلدورف برگزار می شود.

خدمات تور:

– اخذ ویزا شینگن آلمان با دعوت نامه تجاری معتبر به همراه برنامه توجیهی سفر تجاری

– خدمات CIP فرودگاه امام خمینی

– برگزاری جلسه B TO B با شرکت دعوت کننده در حاشیه نمایشگاه

– 6 شب اقامت شهر دوسلدورف هتل 4 ستاره با صبحانه

– بیمه مسافرتی شینگن طلایی تا سقف 50.000 یورو

– گشت شهری یک روزه با همراهی تور لیدر فارسی زبان

– ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی آلمان

– ترانسفر رایگان از درب منزل به فرودگاه امام خمینی

– ترانسفر از هتل به نمایشگاه به مدت 2 روز + هزینه ورودیه نمایشگاه

-تسهیلات بانکی تا سقف 400.000.000 ریال

– پرواز رفت و برگشت بین اللملی به انتخاب مسافر

**نرخ بلیط جداگانه و به روز به پکیج فوق اضافه و دریافت می گردد.

  مدارک لازم جهت گرفتن ویزای تجاری آلمان

  • برای اخذ ویزای تجاری ونمایشگاهی آلمان ارائه فرم ویزای شینگن الزامی است
  • عکس 3.5*4، دو عدد بدون روتوش
  • ارائه گذرنامه ( دو برگ از آن باید سفید و بدون مهر باشد، اعتبار شش ماهه گذرنامه از تاریخ تعیین شده برای خروج از کشور )
  • دعوتنامه باید روی برگه ای دارای سربرگ آلمانی درج شده باشد، ارائه گواهی ثبت در اتاق بازرگانی مبنی بر صحت شرکت ثبت شده
  • پیوست معرفی نامه ای که روی برگه ای با سربرگ شرکت دعوت کننده چاپ شده باشد نیاز است
  • مدارک مربوط به شرکت ایرانی نیز باید اصل مدارک با کپی برابر اصل باشد . این مدارک باید نشان دهنده حقیقی بودن و فعالیت مستمر شرکت ثبت شده باشند
  • مدارک مربوط به تمکن مالی
  • نکات مهم

    • عوارض خروج از کشور به عهده مسافرین محترم می باشد.
    • طبق قانون هتل ها تخت نفر سوم تخت اضافه از نوع سفری می باشد.
    • در صورت جا ندادن هتل در پکیج فوق، هتل مشابه جایگزین می شود.
    • نرخ بلیط جداگانه و به روز محاسبه و بعد از دریافت ویزا خریداری میشود.
    • ورودیه سفارت به عهده مسافر بوده و در زمان وقت سفارت مسافر به سفارت پرداخت میکند.
    • در صورت عدم صدور ویزا هزینه خدمات از کل هزینه پرداختی کسر و مابقی مسترد می گردد.
    • مسئولیت کنترل گذرنامه از هر لحاظ و ممنوعیت خروج از کشور به عهده آژانس همکار یا مسافر می باشد.
    •  در خصوص سفارتهایی که نیاز به ترجمه و تایید مدارک دارند، هزینه دارالترجمه به عهده مسافرین محترم می باشد.
    • آژانس روشاگشت درخواست کننده از سفارت می باشد نه صادرکننده. در صورت عدم صدور ویزا از طرف سفارت به هر دلیل هیچگونه مسئولیتی بر عهده آژانس نبوده و مبالغ جریمه طبق قرارداد کسر و مابقی مسترد می گردد.
    • در  کشورهای آسیایی و اروپایی مالیات توریستی و تکس هتل در زمان دریافت اتاق از مسافر دریافت میشود.
English