ویزای شینگن و هتل ایتالیا-فرانسه

تور ترکیبی ایتالیا فرانسه

ویزای-شینگن-ایتالیا
ویزای-شینگن-ایتالیا

ترکیبی ایتالیا فرانسه

پکیج ترکیبی ایتالیا - فرانسه
پکیج ترکیبی ایتالیا – فرانسه

خدمات

ویزای شینگن و هتل ایتالیا-فرانسه

  • خدمات ویزای شینگن ایتالیا
  • پر کردن فرم سفارت ایتالیا
  • وقت سفارت و مشاوره رایگان
  • رزرو بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل برای سفارت
  • اقامت در هتل های 3 ستاره با صبحانه (3 شب رم 3 شب پاریس)
  • پرواز بین شهری از رم به پاریس
  • ترانسفر رایگان از درب منزل به فرودگاه امام خمینی
  • بیمه مسافرتی تا سقف 50000 یورو
  • پرواز رفت و برگشت به انتخاب مسافر

** نرخ بلیط جداگانه و به روز محاسبه و به پکیج فوق اضافه می گردد.

** هتل های 3 ستاره در اروپا فقط شامل اقامت ( تخت و صبحانه ) میباشند.

نرخ خدمات

  • نفر اتاق 2 تخته : 680 یورو

  • نفر اتاق یک تخته : 880 یورو

  •  نفر کودک با تخت : 540 یورو

  • نوزاد : 120 یورو

ویزای شنگن و هتل ایتالیا-فرانسه

ویزای شنگن و هتل ایتالیا-فرانسه
ویزای شنگن و هتل ایتالیا-فرانسه

ویزای شینگن و هتل ایتالیا-فرانسه

ویزای شینگن چیست؟

به موجب معاهده شینگن، مردم و اتباع کشورهای عضو معاهده برای رفت و آمد به دیگر کشورهای عضو معاهده نیاز به اخذ ویزا ندارند

و می­توانند فارغ از مشکلات ناشی از ایستگاه­های بازرسی و… در این کشورها سفر کنند. 

لیکن در مورد افرادی که ساکن این منطقه نیستند نیز استثناهایی وجود دارد؛ به عنوان مثال :

مردم و اتباع بیشتر کشورهای قاره آمریکا، استرالیا، مالزی، ژاپن و کره جنوبی نیز برای سفر به این منطقه به مدت حداکثر ۹۰ روز نیاز به ویزا ندارند.

بنابراین ویزای شینگن برای افرادی است که ساکن منطقه شینگن و استثناهای مذکور نیستند

و قصد ورود به این منطقه را دارند. ویزای شینگن به شما اجازه می­دهد که در سراسر منطقه شینگن سفر کنید.

حتی اخذ ویزای شینگن باعث می­شود که دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند 

سوئیس نیز راحتتر به شما ویزا دهند. اخذ ویزای شینگن کار چندان سختی نیست.

ویزای شینگن و هتل ایتالیا-فرانسه

*مقررات ویزای شینگن ایتالیا

از آنجایی که ایرانیان زیادی متقاضی دریافت ویزای کشورهای اروپایی واقع در منطقه شینگن هستند

و معمولاً با شروع تابستان  و ایام عید بر این تعداد افزوده می­شود؛ اشاره به یک سری از قوانین مربوط به ویزای شینگن خالی از لطف نیست.

در ویزای شینگن یک سری اعداد و تاریخ قید شده که درک مفهوم واقعی آن­ها حائز اهمیت است؛

مانند تاریخ اعتبار ویزای شینگن، روزهای مجاز در منطقه شینگن یا تعداد دفعات ورود

به منطقه شینگن که در ادامه به توضیح آن­ها می­پردازیم.

تاریخ اعتبار ویزا بیانگر محدوده زمانی است که شخص دارنده ویزا می­تواند در این محدوده زمانی از ویزای خود استفاده کند

اما متاسفانه بیشتر ایرانی­ها در این مورد اشتباه تصور می­کنند که تاریخ اعتبار ویزا نشان­ دهنده مدت زمانی است

که می­توانند محدوده عضو شینگن باشند. پس از اتمام تاریخ اعتبار، ویزا خودبخود باطل می­شود؛

چه از آن استفاده کرده باشید و چه استفاده نکرده باشید.

اما تعداد روزهای مجاز معرف تعداد روزهایی است که می­توانید در منطقه شینگن باشید که به صورت ارقام روزانه ذکر می­شود.

مثلاً اگر تاریخ اعتبار ویزا از ۱/۵/۲۰۱۷ تا ۱/۸/۲۰۱۷ و مدت روزهای مجاز آن ۶۰ روز باشد؛ شما می­توانید

در این محدوده سه ماهه معین به مدت ۶۰ روز در منطقه شینگن بمانید.

قبل یا بعد از تاریخ اعتبار ویزا مجاز به اقامت در منطقه نیستید.

اگر مثلاً ۲۰ روز قبل از اتمام اعتبار وارد شینگن شوید؛ فقط می­توانید ۲۰ روز بمانید

و خودبخود ۴۰ روز باقیمانده باطل می­شود. پس دقت داشته باشید

طوری برنامه ریزی کنید که بتوانید در محدوده زمانی معتبر از تمام روزها استفاده نمایید.

ویزای شینگن بدون دعوتنامه

*شرایط اخذ ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن و هتل ایتالیا-فرانسه

برای دریافت ویزای شینگن، لطفا به اطلاعات ذیل مراجعه نمائید:

1- انواع ویزا

 ویزای تجاری:

جهت ویزای تجاری، دعوت نامه تجاری برای سمینار یا دانشگاه یا موسسه یا نمایشگاه میبایستی از طرف یک شرکت یا نمایشگاه ارسال گردد.

 ویزای توریستی:

در صورتی که دعوتنامه ندارید میتوانید درخواست سفر توریستی کنید.

 البته برای قبول چنین درخواستی معمولا لازم است قبلا سفرهای خارجی متعددی کرده باشید 

تا نشان داده شود که شما در زمینه سفرهای توریستی فعال هستید.

2- پرکردن فرمهای مربوطه

یکی از مهمترین فرم ها، فرم استاندارد ویزای شنگن است که در تاپیک راهنمایی درباره فرم ویزای شنگن درباره آن مفصل بحث شده است.

سپس بسته به نوع ویزای درخواستی نیازمند هستید فرمهای دیگری را نیز پرکنید.

 این فرمها هر کدام به سفارت مربوطه بستگی دارد و در سایت آن سفارت موجود است.

3- گرفتن وقت مصاحبه از سفارت مربوطه

معمولا میتوانید از طریق تلفن یا ایمیل از سفارت یا سایت سفارت مورد نظر خود وقت ملاقات درخواست کنید. 

این وقت ملاقات حداکثر باید 3 ماه قبل از تاریخ سفر شما باشد و نه بیشتر.

4- حضور در سفارت و ارائه مدارک و فرمهای لازم هر سفارت برای صدور ویزا نیاز به مدارکی دارد.

این مدارک به نوع ویزای درخواستی شما نیز بستگی دارد. 

عموما نیاز به عکس، کپی پاسپورت، شناسنامه، سند ملکی، مدارک شغلی و … دارید.

5- انتظار برای دریافت ویزا

از روز مصاحبه تا گرفتن پاسخ از سفارت بین 2 تا 4 هفته کاری زمان لازم است.

روشا گشت ویزای شینگن کشورهای :

*ویزای شینگن اسپانیا

*ویزای شینگن فرانسه

 

مشاوره رایگان

44480455   09213720775

همچنین شما میتوانید با عضویت در کانال تلگرام روشا گشت amazing_pic@ از آخرین خدمات تورها و بسته های سفر مطلع شوید!

ویزای شینگن و هتل ایتالیا-فرانسه

تور ایتالیا فرانسه ویژه ژانویه 2020

تور ایتالیا فرانسه
کریسمس 2020

قیمت پکیج

  • تور اروپا ویژه ژانویه 2020
  • تاریخ بعدی اعلام خواهد شد
تور ژانویه 2020

هر نفر اتاق 2 تختههر نفر اتاق 1 تختههر نفر کودک با تختنوزاد
910 € یورو1450 € یورو----200 € یورو

تور ژانویه کریسمس 2020

مشاوره رایگان

44480455   09213720775

همچنین شما میتوانید با عضویت در کانال تلگرام روشا گشت amazing_pic@ از آخرین خدمات تورها و بسته های سفر مطلع شوید!

نفر اتاق 2 تخته نفر اتاق 1 تخته نفر کودک با تخت نوزاد
385 یورو
600 یورو
320 یورو
250 یورو
  • خدمات
  • اطلاعات
  • خدمات ویزای شینگن ایتالیا
  • پر کردن فرم سفارت ایتالیا
  • وقت سفارت و مشاوره رایگان
  • رزرو بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل برای سفارت
  • اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه
  • بیمه مسافرتی تا سقف 50000 یورو
  • پرواز رفت و برگشت به انتخاب مسافر
  • نرخ بلیط جداگانه و به روز محاسبه و به پکیج فوق اضافه می گردد.

مشاوره رایگان

44480455   09213720775

همچنین شما میتوانید با عضویت در کانال تلگرام روشا گشت amazing_pic@ از آخرین خدمات تورها و بسته های سفر مطلع شوید!

ویزای شینگن

ویزای شینگن و هتل فرانسه

ویزای شینگن چیست؟

به موجب معاهده شینگن، مردم و اتباع کشورهای عضو معاهده برای رفت و آمد

به دیگر کشورهای عضو معاهده نیاز به اخذ ویزا ندارند

و می­توانند فارغ از مشکلات ناشی از ایستگاه­های بازرسی و… در این کشورها سفر کنند. 

لیکن در مورد افرادی که ساکن این منطقه نیستند نیز استثناهایی وجود دارد؛

به عنوان مثال :

مردم و اتباع بیشتر کشورهای قاره آمریکا، استرالیا، مالزی، ژاپن و کره جنوبی نیز برای سفر

به این منطقه به مدت حداکثر ۹۰ روز نیاز به ویزا ندارند.

بنابراین ویزای شینگن برای افرادی است که ساکن منطقه شینگن و استثناهای مذکور نیستند

و قصد ورود به این منطقه را دارند. ویزای شینگن به شما اجازه می­دهد

که در سراسر منطقه شینگن سفر کنید.

حتی اخذ ویزای شینگن باعث می­شود که دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند 

سوئیس نیز راحتتر به شما ویزا دهند. اخذ ویزای شینگن کار چندان سختی نیست.

پس از اتمام تاریخ اعتبار، ویزا خودبخود باطل می­شود؛ چه از آن استفاده کرده باشید و چه استفاده نکرده باشید.
اما تعداد روزهای مجاز معرف تعداد روزهایی است که می­توانید در منطقه شینگن باشید که به صورت ارقام روزانه ذکر می­شود.
مثلاً اگر تاریخ اعتبار ویزا از ۱/۵/۲۰۱۷ تا ۱/۸/۲۰۱۷ و مدت روزهای مجاز آن ۶۰ روز باشد؛ شما می­توانید
در این محدوده سه ماهه معین به مدت ۶۰ روز در منطقه شینگن بمانید.
قبل یا بعد از تاریخ اعتبار ویزا مجاز به اقامت در منطقه نیستید.
اگر مثلاً ۲۰ روز قبل از اتمام اعتبار وارد شینگن شوید؛ فقط می­توانید ۲۰ روز بمانید
و خودبخود ۴۰ روز باقیمانده باطل می­شود. پس دقت داشته باشید
طوری برنامه ریزی کنید که بتوانید در محدوده زمانی معتبر از تمام روزها استفاده نمایید.

ویزای شینگن و هتل ایتالیا

ویزای شینگن و هتل فرانسه
ویزای شینگن و هتل فرانسه

*مقررات ویزای شینگن ایتالیا

از آنجایی که ایرانیان زیادی متقاضی دریافت ویزای کشورهای اروپایی واقع

در منطقه شینگن هستند و معمولاً با شروع تابستان و ایام عید

بر این تعداد افزوده می­شود؛ اشاره به یک سری از قوانین مربوط به ویزای شینگن

 خالی از لطف نیست. در ویزای شینگن یک سری اعداد و تاریخ قید شده

که درک مفهوم واقعی آن­ها حائز اهمیت است.

مانند تاریخ اعتبار ویزای شینگن روزهای مجاز

در منطقه شینگن یا تعداد دفعات ورود به منطقه شینگن که در ادامه به توضیح آن­ها می­پردازیم.

تاریخ اعتبار ویزا بیانگر محدوده زمانی است که شخص دارنده ویزا می­تواند در این محدوده

زمانی از ویزای خود استفاده کند

ویزای شینگن و هتل ایتالیا

طوری برنامه ریزی کنید که بتوانید در محدوده زمانی معتبر از تمام روزها استفاده نمایید.
*شرایط اخذ ویزای شینگن ایتالیا
ویزای شینگن و هتل ایتالیا-فرانسه
برای دریافت ویزای شینگن، لطفا به اطلاعات ذیل مراجعه نمائید:
1- انواع ویزا
 ویزای تجاری:
جهت ویزای تجاری، دعوت نامه تجاری برای سمینار یا دانشگاه یا موسسه یا نمایشگاه میبایستی از طرف یک شرکت یا نمایشگاه ارسال گردد.
 ویزای توریستی:
در صورتی که دعوتنامه ندارید میتوانید درخواست سفر توریستی کنید.
 البته برای قبول چنین درخواستی معمولا لازم است قبلا سفرهای خارجی متعددی کرده باشید 
تا نشان داده شود که شما در زمینه سفرهای توریستی فعال هستید.

2- پرکردن فرمهای مربوطه

یکی از مهمترین فرم ها، فرم استاندارد ویزای شنگن است که در تاپیک راهنمایی درباره فرم ویزای شنگن درباره آن مفصل بحث شده است.

سپس بسته به نوع ویزای درخواستی نیازمند هستید فرمهای دیگری را نیز پرکنید.

 این فرمها هر کدام به سفارت مربوطه بستگی دارد و در سایت آن سفارت موجود است.

ویزای شینگن و هتل فرانسه
ویزای شینگن و هتل فرانسه

3- گرفتن وقت مصاحبه از سفارت مربوطه

معمولا میتوانید از طریق تلفن یا ایمیل از سفارت یا سایت سفارت مورد نظر خود وقت ملاقات درخواست کنید. 

این وقت ملاقات حداکثر باید 3 ماه قبل از تاریخ سفر شما باشد و نه بیشتر.

4- حضور در سفارت و ارائه مدارک و فرمهای لازم هر سفارت برای صدور ویزا نیاز به مدارکی دارد.

این مدارک به نوع ویزای درخواستی شما نیز بستگی دارد. 

عموما نیاز به عکس، کپی پاسپورت، شناسنامه، سند ملکی، مدارک شغلی و … دارید.

5- انتظار برای دریافت ویزا

از روز مصاحبه تا گرفتن پاسخ از سفارت بین 2 تا 4 هفته کاری زمان لازم است.

خدمات روشا گشت:
1- تورهای سیاحتی و تجاری اروپا بهمراه خدمات ویزای شنگن
2-برگزاری تورهای نمایشگاهی در کشورهای اروپایی
3-خدمات ویزای کانادا با مشاوره وکیل با تجربه
4-خدمات ویزای ایران جهت گردشگران خارجی
5-تورهای ایرانگردی جهت گردشگران خارجی
6-معرفی راهنمای تور و مترجمین همزمان
7-رزرو هتلهای مطرح داخلی و خارجی

بهترین نرخ تور اروپا و تور نمایشگاهی را از ما بخواهید!

ارتباط با ما

آدرس: تهران- اشرفی اصفهانی- بالاتر از اتوبان همت- خیابان شهید مخبری (35 متری گلستان)- روبروی نمایندگی کیا موتورز- پلاک 48- طبقه 4 -واحد 14

آفــرهای بســیار ویــژه را با روشـاگشـت تجربه کنید